суботу, 18 травня 2013 р.

Піся (відео)

Піся
Назва публікації доволі провокатимна, погодьтеся, що значок +18 і назва "Піся (відео)" - заставить подивитися її майже кожного, а як не кожного то кожного другого. То що, ви вже бажаєти відкрити "Пісю" он-лайн? ;)



Тоді вам варто знати, що сьогоднішня "Піся" хоч і відео, і он-лайн, але не зовсям та піся, про яку ви подумали. Червона картинка +18 - це лише рекомендація, а не застереження. Бо фільм "Піся", зовсім не з тих фільмів, як не можна дивитися дітям. Але все ж не бажано, бо сюжет "пісі" - майже голі сповіді жінки та чоловіка. А до голих признань і фільмі "Піся", довів син цієї дівчини (жінки), та чоловіка.

Шестирічний хлопчик одного разу приносить малюнок зі школи, де написано “Я лапав білий піся Тіма”. Батька цей напис насторожив, а коли той дізнався, що Тім – друг сина, взагалі вкинув у шок.
“Піся” продовжує сюжет неймовірним розвитком. Ввечері перед сном батько досі шокований від того, що прочитав заводить розмову з дружиною і виявляється, що “підерас” у їхній сім’ї не лише син, але й батько! До того ж експерименти з хлопцями у нього були у дорослому віці. Але це ще не все! У ході сімейної сварки, що розгорнулася навколо нових шокуючих фактів, виявляється, що дружина – лесбіянка! І зраджує постійно чоловіку із тренеркою з йоги! В результаті вони розходяться.

Фільм “Піся” готує також і неперевершений фінал, але яким він буде – побачите уже самі он-лайн. Відео фільм “Піся” онлайн відразу після цих слів:


Якщо вам сподобався фільм "Піся", який ви дивилися он-лайн, то розкажіть про нього іншим. "Піся" вартий того :)

Немає коментарів:

Дописати коментар